Koreczki
Koreczki

Koreczki

Składniki:

  • 20 dag żółtego sera
  • 15 dag szynki pokrojonej w plastry
  • główka sałaty
  • 2 ogórki kiszone
  • pęczek koperku
  • koktajlowe pomidorki
  • paczka krakersów

przyprawy:
  • kardamon

Przygotowanie:

Warzywa umyj i osusz. Ogórki pokrój na cienkie plasterki, pomidorki na pół, ser w kostkę a krakersy delikatnie na ćwiartki. Na samym dole układaj krakersy, potem ser, plaster szynki zwinięty w rulon, koperek, ogórek, kawałek sałaty i pomidorka. Składniki przekłuj wykałaczką.

dr inż. Anna Harton

Zakład dietetyki SGGW w Warszawie
Pytanie do eksperta
Partnerzy

Braki flash player !!!

O NAS | KONTAKT | REKLAMA
copyright © 2009 Inspirander Media Sp. z o.o.