Bagietka z niespodzianką
Bagietka z niespodzianką

Bagietka z niespodzianką

Składniki:

  • bagietka
  • 2 łyżki majonezu light
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 10 dag szynki
  • 1/2 pęczka szczypiorku

przyprawy:
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Jajka, ogórek i szynkę drobno pokrój. Szczypiorek posiekaj. Składniki połącz z majonezem i dopraw przyprawami do smaku. Bagietkę przekrój na pół, wydrążyć środek i wypełnij pastą. Dociśnij i schłodź w lodówce. Następnie krój na dwucentymetrowe kanapki.

dr inż. Anna Harton

Zakład dietetyki SGGW w Warszawie
Pytanie do eksperta
Partnerzy

Braki flash player !!!

O NAS | KONTAKT | REKLAMA
copyright © 2009 Inspirander Media Sp. z o.o.