Kanapka z pastą jajeczną
Kanapka z pastą jajeczną

Kanapka z pastą jajeczną

Składniki:

  • grahamka
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • łyżeczka margaryny Ramy
  • pół łyżeczki śmietany
  • łyżka oliwy z oliwek
  • pół łyżeczki musztardy
  • łyżka posiekanego szczypiorku
  • łyżka oliwy z oliwek

przyprawy:
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Wrzuć wszystkie składniki do miseczki. Zmiksuj. Na koniec dodaj szczypiorek i dopraw przyprawami. Pastą smaruj kanapki. Dodatkowy tłuszcz w postaci masła, lub margaryny nie jest potrzebny.

dr inż. Anna Harton

Zakład dietetyki SGGW w Warszawie
Pytanie do eksperta
Partnerzy

Braki flash player !!!

O NAS | KONTAKT | REKLAMA
copyright © 2009 Inspirander Media Sp. z o.o.